Fruškogorska 35/80
21000 Novi Sad
Srbija
Kompletna rešenja u oblasti testiranja, inspekcije i sertifikacije
CVI DOO
Conformace Verification International
Industrije
Proizvodnja hrane
Proizvodnja, pakovanje, skladištenje, transport, priprema, serviranje, prodaja i druge aktivnosti koje se tiču hrane podležu sertifikaciji, na ovaj ili onaj način.
Organska proizvodnja sve više zauzima važnu poziciju, a održiva proizvodnja hrane je cilj koji moramo ostvariti.
Prehrambeni proizvodi, naročito sveži, zahtevaju inspekcijski nadzor što može podrazumevati kvantitativnu i kvalitativnu kontrolu (npr masa, vlaga, defekt, zrelost, boja, prečnik i druge karakteriste), ali i kontrolu samih proizvođača kroz kontrolne liste i sertifikaciju, što može uključiti GHP. GMP i druge provere koje se tiču bezbednosti hrane, ali social audite, koji će potvrditi da se radi o društveno odgovornim proizvođačima.
Obratite pažnju na sledeće i nemojte zaboraviti da možete očekivati od nas: IFS, BRS, HACCP, ISO 22000 sertifikaciju, ali i Izveštaje sa fotozapisima o stanju svežih proizvoda istoga dana kada ste zakazali inspekciju.
Stanje skladišnih kapacieta i transportnih sredstava takođe možemo proveriti za vas i biti vaše “oči i uši” na terenu, kako bi se čuvanje i/ili kretanje prehrambenih proizvoda obavljalo bez nepotrebnih rizika.
Kada promenite način gledanja na stvari, stvari na koje gledate se takođe menjaju
Obezbeđivanje usklađenosti sa regulatornim standardima je ključno za svako poslovanje koje posluje na današnjem globalnom tržištu. U CVI-u pružamo obiman paket usluga dizajniranih da minimiziraju rizik i osiguraju najviši nivo kvaliteta i tačnosti.
Sertifikacija sistema
100/100
Izvođenje obuka
95/100
Sertifikacija osoba
100/100
